Koop je iPhone kabel bij iParts4u!

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Voor de iPhone en iPad zijn er ontzettend veel oplaadkabels in omloop. Uiteraard zijn niet alle kabels gemaakt van dezelfde kwaliteit. iParts4u heeft alleen kabels van een goede, gecertificeerde kwaliteit in haar assortiment.

Er zijn ontzettend veel oplaadkabels in omloop. De kwaliteit van oplaadkabels is niet hetzelfde. iParts4u heeft alleen kabels van een goede, gecertificeerde kwaliteit in haar assortiment. Met dit blogbericht geven we je een overzicht en helpen we je bij het maken van een goede keuze.
 

Bepaal de lengte van je iPhone kabel

Oplaadkabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Er zijn oplaadkabels van een paar centimeter maar ook van 1, 2, of zelfs 3 meter. Laat de lengte van je oplaadkabel afhangen van de afstand tussen je stopcontact en de locatie waar jij je iPhone wilt opladen. Je ervaart geen verschil in kwaliteit tussen iPhone kabels van verschillende lengtes.


iPhone kabel 15 cm iPhone kabel 1 meter iPhone kabel 2 meter iPhone kabel 3 meter

15cm MFI kabel             1 meter MFI kabel            2 meter MFI kabel        3 meter MFI kabel
 


Stevige iPhone kabelGevlochten iPhone kabels zijn extra stevig

Deze gevlochten iPhone kabel gaat minder snel stuk dan een gewone oplaadkabel. Deze kabel is voorzien van een gevlochten nylon mantel die de kabel beschermt en een stuk steviger maakt. Een bijkomend voordeel van een gevlochten iPhone kabel is dat deze veel minder snel in de knoop gaat.

 

Kies een kabel met MFI licentie!

Ik adviseer je om altijd te kiezen voor een kabel met MFi licentie en ik zal je uitleggen waarom. 
 

Herken jij de melding dat je kabel niet gecertificeerd is en daardoor mogelijk niet goed werkt op je iPhone? Negeer deze melding niet!
 

Je krijgt deze melding alleen wanneer je gebruikt maakt van een niet gecertificeerde oplaadkabel en/of oplader. Gecertificeerde kabels beschikken over een licentie. Deze kabels hebben een chip met een uniek identificatienummer. Apple stopt deze chips alleen in producten die zij zelf uitgeeft of die worden uitgegeven door bedrijven die zijn aangesloten bij het MFI programma. Apple kan oplaadkabels identificeren die niet over een licentie beschikken en deze kabels weren bij een update. Hierdoor werken de kabels na een update van Apple niet meer. Apple doet dit om de regie te houden op haar producten en haar eigen markt te beschermen.
 

Wanneer je toch gebruik maakt van een niet gecertificeerde kabel gaat dat vroeg of laat problemen opleveren. Je batterij gaat bijvoorbeeld sneller leeg en het opladen gaat stukken langzamer of helemaal niet meer. 
 

Wil je ook een oplaadkabel met Apple licentie, MFI? Je vindt ze hier.
 

Docking Station Apple Watch Stand Lamp Zilver MFIOpladen in stijl met een docking station

Je kunt je iPhone ook op een veel chiquere manier opladen dan op de hoek van de bank. Dit kan met een docking station naar keuze. Met deze luxe docking station kun je meerdere devices tegelijkertijd opladen.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed