iPhone 8 Hoesjes

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ook je iPhone 8 wil je graag bescherming bieden. Met een iPhone 8 hoesje zorg je goed voor je iPhone 8. Er zijn verschillende hoesjes voor je iPhone 8. Van ultradun tot stevig schokbestendig. Diverse materialen en kleuren voor iPhone 8 hoesjes.

iPhone 8

Diverse iPhone 8 Hoesjes

Apple heeft weer eens een nieuwe telefoon uitgebracht: de iPhone 8. Ook deze iPhone heeft nieuwe functies. Zoals het nieuwe scherm dat true tone bevat. Dit houdt in dat de kleurtinten in het scherm zich automatisch aanpassen aan het omgevingslicht. Niet alleen is de iPhone 8 sneller dan de 7 maar ook nog eens een stuk zuiniger. Er is ook aan de camera gedacht. De camera heeft een snellere autofocus bij minder licht en heeft een sensor van 12 megapixels. De flitser heeft nog altijd 4 LEDs.
 

iPhone 8 Hoesjes voor de kwetsbare glazen achterkant

De iPhone 8 heeft een glazen achterkant in plaats van een aluminium achterkant. Dat is een groot uiterlijk verschil met de iPhone 7. Zo’n glazen achterkant is natuurlijk wel kwetsbaar en kan wel sneller kapot gaan als je je iPhone laat vallen. Om je iPhone 8 optimaal te beschermen tegen schades bij een val of van sleutels heeft iParts4u voor jou een uitgebreid assortiment met iPhone 8 hoesjes. Leuke hoesjes, mooie hoesjes, degelijke hoesjes, dunne hoesjes, gekleurde hoesjes, noem het maar op. De iPhone 7 hoesjes passen ook op de iPhone 8.
 

Mooie en praktische iPhone 8 bookcaseiPhone 8 bookcase uitneembaar zwart

De bookcase biedt bescherming en kan vaak ook gebruikt worden als portemonnee. De bookcase geeft goede bescherming, omdat het om de hele iPhone heen zit. Door de voorkant te sluiten is ook meteen je scherm beschermd. In de vakjes van een iPhone 8 bookcase kunnen ook je pasjes en geld worden bewaard. Je vindt de bookcases in meerdere kleuren en uitvoeringen.
 

Stevige iPhone 8 bumper

Vind jij je toestel zo mooi maar wil je toch minimale bescherming? Dan is een iPhone 8 bumper een goede keuze. Deze biedt bescherming en bedekt maar een klein deel van je mooie iPhone. Er zijn diverse iPhone 8 bumpers te vinden in ons assortiment. Je vindt hier stevige bumpers, schokbestendige, transparante, van siliconen / TPU materiaal, van kunststof en van EVA schuim. En daarnaast vind je ook nog allerlei kleuren bumpers.
 

iPhone 8 Hardcase

De hardcase is gemaakt van sterk materiaal, zoals de naam al zegt. Een hardcase is zeker stevig, dus niet als een siliconen hoesje flexibel. Dat biedt voordelen voor de bescherming van je iPhone 8.  Er zijn diverse kleuren en designs, hardcases met pashouders en extra schokbestendige hardcases.
 

iPhone 8 clutch gevlochteniPhone 8 Portemonnee of Clutch

In een portemonnee of clutch voor je iPhone 8 heb je voldoende ruimte om pasjes en kleingeld te bewaren, zodat je geen extra portemonnee hoeft mee te nemen. Je kunt je iPhone 8 prima beschermen in een deze portemonnee. Of op stap neem je deze handige iPhone 8 clutch mee. Dan hoef je geen apart hoesje meer om je iPhone 8 te doen.
 

Maak de beste selfies met iPhone 8 Selfie Hoesje

Wil jij ook de beste selfies maken als je op stap bent of naar een gezellig festival? Met een iPhone 8 Selfie Hoesje maak je de mooiste selfies. Door de ledjes die op het hoesje zitten, heb je altijd de juiste belichting van je selfie. De selfie hoesjes bieden naast mooie selfies ook prima bescherming aan je iPhone. Ook van deze hoesjes zijn meerdere kleuren verkrijgbaar.
 

Marmer iPhone 8 hoesje

iPhone 8 Siliconen Hoesje in diverse varianten 

Ben je op zoek naar een dun, nauwelijks zichtbaar hoesje? Kijk dan eens bij de iPhone 8 siliconen hoesjes

Deze hoesjes variëren van ultradun tot schokbestendig dikker.  Ook een siliconen hoesje biedt bescherming aan de hoeken en achterkant van je iPhone 8. De siliconen hoesjes zijn verkrijgbaar in meerdere motieven, designs en kleuren.
 

De keuze is reuze!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed