iPhone 6S en iPhone 6S Plus Screenprotector

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Bescherm je iPhone 6S drukgevoelig scherm met een kwalitatief hoogwaardige iPhone 6S screenprotector, zodat je scherm goed blijft reageren op druk van je vinger.

3D Touch en een iPhone 6S/6S Plus screenprotector een goede combinatie?

Met de komst van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus heeft Apple uit de doeken gedaan wat hen al jarenlang hoofdbrekens heeft bezorgd. Dat is de 3D touch waarmee je je nieuwe iPhone nog sneller kunt bedienen. Deze nieuwe functie vertaalt bij uitstek de drijfveer van Apple om ons leven nog gemakkelijker te maken.

Drukgevoelig scherm

Tientallen extra sensoren in de iPhone 6S en iPhone 6S Plus registreren beter dan ooit tevoren de positie en druk van je vinger. Ontzettend handig want hiermee wordt zelfs het indrukken van functies op je scherm ons uit handen genomen. Is de volgende stap dat enkel onze gedachte al genoeg is om je smartphone te bedienen?

Je vraagt je misschien of deze ultra gevoeligheid gevolgen heeft voor de bescherming van het beeldscherm van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Het antwoord daarop is zowel ontkrachtend als bevestigend. 

De sensoren die zorgen voor deze extra gevoeligheid zitten netjes verwerkt in het toch smalle en compacte design van de nieuwe 6S varianten. Wat dat betreft merk en zie je geen verschil met de vorige iPhone edities en hoef je daar ook niet op een andere manier rekening mee te houden.

Gevoeligheid scherm en iPhone 6S screenprotector

Waar je wel voor op moet passen is dat de gevoeligheid van het scherm niet verpest wordt door een iPhone 6S screenprotector of  iPhone 6S Plus screenprotector die niet elektrisch geleidend is. 

Voor dit aspect geldt in de meeste gevallen dat goedkoop duurkoop is. Goedkope iPhone 6S/6S Plus screenprotectors voldoen eigenlijk nooit aan de richtlijnen die Apple daarvoor heeft opgesteld.

Deze richtlijnen hebben onder anderen betrekking op de elektrische geleiding en de dikte van een iPhone 6S/6S Plus screenprotector en zijn noodzakelijk om optimaal gebruik te kunnen maken van de 3D Touch. 

We adviseren je dan ook gebruik te maken van de juiste iPhone 6S/6S Plus screenprotectors, omdat het ontzettend zonde is om met verkeerde screenprotectors voor de nieuwe iPhone te werken die de verbeteringen van deze smartphone teniet doen. De verbeterde functies van het toestel zijn vaak de voornaamste redenen waarom je het toestel hebt aangeschaft, niet waar?

Makkelijk aan te brengen screenprotector

Een screenprotector voor de iPhone 6S en iPhone 6S Plus is gemakkelijk, zonder luchtbellen, aan te brengen op je toestel. De iPhone 6S screenprotector vormt als het ware een tweede huid die nauwelijks opvalt en daardoor ook geen afbreuk doet aan het mooie design van je toestel.

Een iPhone 6S/6S Plus screenprotector zorgt net als screenprotectors voor de vorige edities van de iPhone voor een goede bescherming van je beeldscherm tegen lelijke krassen en andere beschadigingen. Het resultaat is een toestel met de meest geavanceerde functie dat er als nieuw uit blijft zien.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed