iPhone 6S en iPhone 6s Plus accessoires

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Op 9 september 2015 heeft Apple hun nieuwe vlaggenschepen geïntroduceerd; de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Natuurlijk horen hier ook de benodigde accessoires bij. Met de aankondiging van de iPhone 6s is de prijs voor een iPhone 6s lightning kabel met een kwart gestegen. Lees hier meer over beste alternatieven.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus accessoires

Apple heeft vorige week een grote aankondiging gehouden voor de nieuwe iPhone 6s, iPhone 6S Plus en iPad Pro. Dit betekent ook dat de iPhone 6S, iPhone 6S plus en iPad Pro accessoires een hogere prijs gaan krijgen. 


Extra iPhone 6S lightning kabel nodig?

Door de aankondiging van de iPhone 6s is de prijs van de officiële Apple lightning kabels met 25% in prijs gestegen. Wat ervoor zorgt dat je nu voor € 25,- een lightning kabel met licentie in huis haalt. Geen nood; bij iParts4u haal je tegen dezelfde kwaliteit met licentie een iPhone 6s lightning kabel in huis vanaf € 11,95. Zo zijn de iPhone 6s lightning kabels leverbaar in verschillende lengtes en kleuren. Doordat de lightning kabels over een MFI licentie beschikken, hoef je niet bang te zijn dat kabels niet meer werken na een iOS update.

 

iPhone 6s accessoires iPhone 6s accessoires

Bij de aankondiging van de iPhone 6s heeft Apple ook iPhone 6s accessoires aangekondigd. Zo zijn er dockingstations leverbaar in dezelfde kleuren zoals de iPhone 6s. De iPhone 6s dockingstations hebben een adviesprijs meegekregen vanaf € 59,-.

Wanneer je op zoek bent naar een iPhone 6s dockingstation tegen een vriendelijkere prijs kun je bij ons een keuze maken uit ons ruime assortiment.

 

iPhone 6s hoesjes

Wanneer je net de nieuwe iPhone 6s hebt aangeschaft, hoef je niet bang te zijn dat je iPhone 6s permanente schade oploopt. Je kunt namelijk dezelfde hoesjes gebruiken die je ook voor de iPhone 6 hebt gebruikt.

Wanneer je je iPhone 6s een andere uitstraling wilt geven, heeft iParts4u een groot assortiment aan vele verschillende iPhone 6s hoesjes. Maak een keuze uit o.a. siliconen iPhone 6s hoesjes, hardcase iPhone 6s hoesjes of een iPhone 6s accu case. Met de iPhone 6s accu case kun je op elk gewenst moment je iPhone opladen, zonder dat er stroom in de buurt is. Super handig wanneer je naar een festival gaat of veel onderweg bent.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed