iPad hoes met toetsenbord iParts4u

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Maak van jouw iPad een MacBook door van een handige toetsenbord hoes. De iPad klik je namelijk snel en eenvoudig in de hoes waarbij jouw iPad meteen wordt omgetoverd tot een kleine MacBook. Met handige functietoetsen wordt de iPad een laptop en het toetsenbord met hoes zorgt ook nog eens voor een goede bescherming! Lees hier meer over iPad toetsenborden.

iPad Mini 4 toetsenbord executiveMet een toetsenbord hoes heb je twee functies in één. In een iPad toetsenbord hoes wordt je iPad beschermd en je hebt de beschikking over een compleet QWERTY toetsenbord.  

Goede bescherming voor je iPad

Een toetsenbord hoes voor je iPad ziet er voor het overgrote deel hetzelfde uit als een normale beschermhoes. Ook in een toetsenbord hoes wordt je iPad goed beschermd tegen lelijke schades. Je iPad wordt rondom volledig beschermd. Wanneer een iPad toetsenbord hoes gesloten is, loopt ook het beeldscherm van je tablet geen risico. 

Voor wat betreft het materiaal waarvan een iPad toetsenbord hoes is gemaakt kun je kiezen uit aluminium, kunststof en leder. Uiteraard zijn de types materiaal verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Handig toetsenbord voor je iPad

iPad Air 2 toetsenbord goud

Een iPad is ontzettend handig. Hij is klein en compact waardoor je deze er gemakkelijk bij pakt of met je meeneemt. De iPad is handig om snel wat op te zoeken, een boek te lezen of een spelletje te spelen. Het typen van grotere tekstbestanden gaat op het touchscreen van de iPad echter minder gemakkelijk dan op het toetsenbord van een laptop of gewone pc. Een QWERTY toetenbord dat je via bluetooth kunt koppelen aan je iPad biedt hiervoor de ideale oplossing.  

De toetsen op de toetsenborden zijn ruim en gemakkelijk in te drukken. De toetsenborden zijn eveneens voorzien van diverse snelfunctietoetsen. Je kunt daarmee bijvoorbeeld snel het volume of de helderheid van je beeldscherm aanpassen. Zo heeft iParts4u ook toetsenborden in haar assortiment die ook nog eens zijn voorzien van een backlight achter de toetsen, waarbij je het toetsenbord ook nog eens gemakkelijk in een donkere ruimte kunt gebruiken! 
 

iPad Air toetsenbord

Maak een Macbook van je iPad

Een toetsenbord hoes voor de iPad kun je openklappen als een laptop of je kunt daarvan een standaard creeren waar je de iPad tegenaan kunt laten leunen. In beide gevallen creer je hetzelfde model als dat van een Macbook.  

iParts4u heeft toetsenbord hoezen voor de volgende iPads: 

           

Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur een iPad toetsenbord hoes bestelt, stuurt iParts4u deze dezelfde werkdag nog naar je op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed