Ik ga naar een festival en ik neem mee…

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Tijdens het festivalseizoen kun je je smartphone prima gebruiken om alle mooie momenten vast te leggen. Lees hier alle tips om je toestel samen met jezelf door het festival heen te slepen.

Het festivalseizoen is weer aangebroken, yes! Haal snel alle producten in huis die niet mogen ontbreken om je favoriete festival te laten slagen. 
 

Outdoor Powerbank

100% bereikbaar

Back to basic in een tent op het festivalterrein oké maar niet zonder telefoon! Je gaat geen kostbare uren doorbrengen bij een stroomvoorziening om je telefoon op te laden. Een externe accu mag niet ontbreken bij je campingspullen. Zó klein en compact, dat past er echt nog wel bij.

10200 mAh oplaadcapaciteit: genoeg om je smartphone 2x volledig op te laden.
 

Maak je festivaloutfit compleet

Ben je klaar om naar het festival te gaan? Een clutch is mooi én handig om je spullen in te bewaren. Zo heeft iParts4u vele verschillende clutches voor de Samsung Galaxy S7, iPhone 7, iPhone 6S, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5S en iPhone 5. 
 

Let’s take a selfie! Selfie Hoesjes iPhone

En dan ben je daar, tussen al die andere partygangers die er zin in hebben. Zonnetje op je hoofd, drankje in de hand en uiteraard de allerbeste muziek. Leg al die mooie festivalmomenten voor eeuwig vast! Met een selfiehoesje voor je smartphone maak je de mooiste selfies. Met de button op de achterkant van dit selfiehoesje zet je de verlichting in dit hoesje gemakkelijk aan en uit.

Door de ingebouwde verlichting ben je ook in een donkere omgeving altijd perfect belicht. 

iParts4u heeft selfiehoesjes voor de iPhone 5/5S/SEiPhone 6/6S en iPhone 7.

Ook handig op een festival zijn onze smartphone hoesjes met bier opener waarmee je in een handomdraai een bierflesje opent. Leverbaar voor de iPhone 4/4S en iPhone SE/5S/5. 

Waterdicht smartphone hoesjeVoor als het regent

Op een festival in Nederland zit goed weer niet standaard in het pret pakket. Als het weer even niet mee zit, bescherm je smartphone dan in een waterdichte hoes. De waterdichte hoezen van iParts4u zijn transparant waardoor je zicht blijft houden op je beeldscherm. Omdat deze hoes geschikt is voor smartphones tot 5.3 inch kun je er ook nog andere kleine belangrijke spulletjes in op bergen.

Alle artikelen die je voor 17.00 uur bestelt, sturen we dezelfde werkdag nog naar je op. iParts4u wenst je een mooi festivalseizoen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed