Een autohouder voor je smartphone

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ben jij veel 'en route' in de auto, waarbij je vaak je smartphone voor moet gebruiken? Hierbij staat veiligheid altijd bovenop. Met een autohouder kun jij je telefoon gebruiken als navigatie of om handsfree te bellen. Lees hier meer over welke autohouder voor jou het beste is geschikt.

Om op een handige en veilige manier gebruik te maken van je smartphone tijdens het autorijden gebruik je een smartphone autohouder. Wanneer je op zoek bent naar een autohouder voor je smartphone heb je verschillende mogelijkheden.  
 

Autohouder aan de voorruit of in het luchtrooster

Op basis van de locatie waar je een smartphone autohouder bevestigt, kun je een eerste onderscheid maken. Er zijn autohouders die je aan de voorruit van je auto bevestigt, andere zijn bedoeld voor in het luchtrooster van je auto. Afhankelijk van de kijkhoek die jij het prettigst vindt maak je een keuze.

 

Autohouder met zuignapEen autohouder aan de voorruit

Een autohouder voor aan de voorruit van je auto is voorzien van een basishouder met zuignap. Met de zuignap bevestig je de autohouder aan de voorruit.

Het frame voor je smartphone past precies om de contouren van je toestel. Je telefoon zit stevig in het frame en komt niet los tijdens het autorijden. Je kunt het frame onafhankelijk van de basishouder draaien voor de prettigste kijkhoek. Let op: met deze autohouders kun je geen hoesje om je toestel plaatsen! 

Aan het einde van de autorit hoef je alleen je toestel uit het frame te halen. De basishouder met zuignap kun je aan de voorruit van je auto laten hangen. Wanneer je de autohouder een volgende keer wil gebruiken hoef je alleen het toestel nog maar in het frame te plaatsen.

 

Autohouder luchtrooster

Autohouder in het luchtrooster

Een autohouder voor in het luchtrooster hang je in de lamellen van het luchtrooster. Het frame voor je smartphone kun je onafhankelijk van het basisframe in het luchtrooster draaien voor de gewenste kijkhoek.

Een luchtrooster autohouder met magneetwerking is super handig. Je installeert eenmalig de magnetische basishouder in het luchtrooster van je auto. De bijgeleverde magneet plak je aan de achterkant van je toestel of je plaatst deze onopvallend tussen je telefoon en je beschermhoesje. Voor de bevestiging van je smartphone hoef je alleen je toestel tegen de basishouder te houden. Je telefoon blijft stevig vastzitten op de basishouder tijdens het autorijden.

 

Universele autohouder luchtroosterUniversele autohouders

Er zijn autohouders die speciaal bedoeld zijn voor een bepaald type smartphone. Zij beschikken over een frame dat precies op maat is gemaakt voor een bepaald toestel. Andere smartphone autohouders zijn geschikt voor meerdere type smartphones. In deze autohouders kun je smartphones met verschillende afmetingen klemmen, een zeer handige universele autohouder! Met deze autohouder kun je ook een hoesje om je toestel laten zitten. 
 

Een veilig en handig gebruik van je toestel

Uiteraard is elke autohouder gemaakt van een materiaal dat geen beschadigingen aanbrengt op je smartphone.

Elke autohouder is voorzien van uitsparingen op de juiste locaties zodat je alle functies van je toestel kunt blijven gebruiken. Zo blijft ook het opladen van je toestel gewoon mogelijk tijdens een autorit. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed