Docking station voor je Apple Watch en iPhone

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Uiteraard leg je je Apple Watch of iPhone niet op de hoek van de tafel of op de rand van je bed. Met een Apple Watch Docking Station ligt je iPhone of Apple Watch niet meer op het randje van bureau of kast tijdens het opladen, maar wordt dit een mooi accessoire voor op je bureau of nachtkastje.

Met een Docking Station voor je Apple Watch en iPhone haal je alles uit jouw apparaten

Met de Apple Watch heb je de beschikking over boordevol features. Met name fanatieke sporters zijn erg geïnteresseerd in dit horloge. De ingebouwde GPS legt je afgelegde afstand, snelheid en tempo nauwkeurig vast. Daarnaast beschikt de nieuwste Apple Watch over een hartslagsensor en is dit horloge waterbestendig tot maar liefst 50 meter diepte (series 2). 
 

Laad je Apple Watch op in stijl

Je Apple Watch leg je niet op de hoek van een tafel of op de rand van je bed. Nee! Met een Apple Watch docking station ligt je Apple Watch niet alleen op een veilige plek tijdens het opladen, je Apple Watch ligt vooral ook heel mooi te zijn.  

Uiteraard heb je voor wat betreft het design van een docking station verschillende mogelijkheden. Kies een docking station dat past bij je huis of werkplek wanneer je een mooie eenheid wil creëren. Daarvoor zijn genoeg mogelijkheden!  
 

Luxe docking station

Houten Apple Watch Docking Stations

Houten accessoires zijn op dit moment erg in, met name bij bureau inrichtingen. iParts4u heeft ook diverse houten accessoires waaronder docking stations voor de Apple Watch. Deze houten Apple Watch docking stations beschikken over een mooi nervenpatroon en zijn verkrijgbaar in een lichte en donkere houtkleur. 

De meeste docking stations voor de Apple Watch zijn gemaakt van aluminium. Deze docking stations sluiten voor wat betreft het design mooi aan bij de Apple Watch. 

Met bovengenoemde artikelen beschik je over een doorsnee docking station voor je Apple Watch. In beide gevallen ligt je Apple Watch stevig en mooi en is de oplaadkabel netjes weggewerkt. 
 

Apple Watch Docking Station MFI

Een dual docking station

iParts4u heeft ook docking stations waarmee je meerdere Apple apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Heb je een Apple Watch én een iPhone dan laad je beide apparaten op een luxe manier opladen met deze dual docking station. Aan de achterkant bevinden zich nog twee USB aansluitingen. Handig wanneer je bijvoorbeeld ook een tweede toestel of iPad hebt!
 

De meest luxe docking station

Het kan natuurlijk altijd luxer. Dat bewijst dit luxe dual docking station voor de Apple Watch en iPhone. Deze docking station beschikt naast alle bovengenoemde functies over een LED lamp. Dit maakt deze docking station het ideale accessoire voor op je nachtkastje. 
 

MFI licentie

Een groot voordeel van de luxere varianten docking stations is de MFI licentie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je Apple apparaten kunt blijven opladen met het docking station. Bij producten zonder MFI licentie kan het opladen problemen geven na een update van Apple. 

Uiteraard zie je een duidelijk verschil in luxe tussen de verschillende docking stations. Met de laatst besproken variant beschik je duidelijk over de meest luxe variant. Deze beschikt over de meeste functies van alle docking stations die wij verkopen en is bovendien voorzien van een MFI licentie. Met de MFI licentie kun je ook na updates van Apple je apparaten zonder problemen blijven opladen.

 Apple Watch Docking Station

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed