De verschillen tussen een iPhone 6/6S en iPhone 7 hoesje

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 2

Waarom past een iPhone 6 hoesje of iPhone 6S hoesje niet op je gloednieuwe iPhone 7? Hier lees je alle verschillen tussen de hoesjes en vind je een gedeelte van het assortiment iPhone 7 hoesjes.

Zijn de iPhone 6/6S hoesjes te gebruiken voor de iPhone 7? Een logische vraag, want de afmetingen van deze toestellen zijn hetzelfde. Er zijn echter ook veel verschillen…

iPhone 6/6S hoesje en iPhone 7 hoesje vergeleken

De aan/uit knop, de mute knop en de volumeknoppen zitten bij de iPhone 7 op dezelfde plaats als bij de iPhone 6 en de iPhone 6S.
 

Verschillen waardoor iPhone 6/6S hoesjes niet goed passen op een iPhone 7 zijn er ook. De iPhone 7 heeft in tegenstelling tot de iPhone 6/6S geen 3,5 mm jack aan de onderkant van het toestel. Op die locatie zit bij de iPhone 7 een speaker. Hierdoor heb je een andere uitsparing nodig aan de onderkant van je telefoon hoesje.
 

Een ander duidelijk verschil tussen de iPhone 6/6S en de iPhone 7 zie je bij de camera. De camera van de iPhone 7 is een stuk groter. De uitsparing voor de camerafunctie moet in een beschermhoesje voor de iPhone 7 dan ook groter zijn dan in een iPhone 6/6S beschermhoesje.
 

Ga je van een iPhone 6 of iPhone 6S over naar een iPhone 7 dan zal je een ander beschermhoesje moeten kopen. iParts4u heeft diverse iPhone 7 hoesjes in haar assortiment. iPhone 7 Bookcase Hoesje Spijker Design 
 

iPhone 7 bookcase

Wat vind je bijvoorbeeld van deze chique bookcase van spijkerstof? Dit bookcase hoesje heeft voldoende opberg mogelijkheden. In de aparte bumpercase van het hoesje plaats je de iPhone 7. De diverse opbergvakjes bieden ruimte voor (bank)pasjes, bonnetjes en geld.

 

iPhone 7 Marmer hoesjeiPhone 7 hoesjes met een marmer look

Er is op dit moment veel vraag naar hoesjes met een marmer look. Voor de iPhone 7 heeft iParts4u een PU lederen bookcase en diverse hoesjes van siliconen gel die ook een marmer look hebben. Zeker de bookcase is een mooie, aparte verschijning.
 

Vintage hoesjes en shockproof hoesjes iPhone 7Vintage hardcases voor de iPhone 7

Maak je iPhone 7 echt bijzonder met een vintage hoesje. Vintage hoesjes zijn verkrijgbaar in heel diverse uitvoeringen. Er is echt voor ieder wat wils.
 

Zorg dat je iPhone 7 niet beschadigt

Weinig kans dat je iPhone 7 nog iets overkomt met dit super stevige bescherm hoesje. Door de stootranden zijn de gevoelige zijkanten, hoeken en het beeldscherm goed beschermd tegen schade. Je kunt je toestel dan ook met een gerust hart aan kinderen meegeven.
 

Alle andere kleuren van dit schokbestendig iPhone 7 hoesje vind je hier. 
 

Bovenstaande is slechts een kleine selectie. Ons volledige assortiment voor iPhone 7 hoesjes vind je hier

Reacties

  1. iParts4u iParts4u

    Hi Fenne,
    Helaas past een iPhone 7 hoesje niet op de iPhone 6/6S, tenzij dit er specifiek erbij wordt vermeld. Dit komt omdat de camera van de iPhone 7 net wat groter is en de hoofdtelefoon poort ontbreekt bij de iPhone 7.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed