De leukste iPhone 7 hoesjes

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ben je op zoek naar leuke iPhone 7 hoesjes? Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor een siliconen iPhone 7 hoesje, een hardcase, een iPhone 7 bookcase hoesje of een ander shiny glitter iPhone 7 hoesje.

Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje voor je iPhone 7 heb je legio mogelijkheden. Om je te helpen bij je keuze zetten we hier onze beste en meest populaire iPhone 7 hoesjes op een rijtje.  
 

Ultra dunne iPhone 7 bumpercase

iPhone 7 schokbestendig hoesje

Voor een goede bescherming van de iPhone 7 wordt vaak gekozen voor deze ultra dunne bumpercase. Dit bescherm hoesje voor de iPhone 7 valt nauwelijks op. Het mooie design van de iPhone 7 blijft daardoor behouden. Ondertussen wordt je iPhone 7 goed beschermd tegen lelijke schades. Er zijn verschillende bumpercases leverbaar, van siliconen gel tot EVA schuim.

Al onze artikelen die gemaakt worden van EVA schuim zijn RoHS gecertificeerd, dus vrij van giftige stoffen, waardoor het voor kind en dier veilig in gebruik is. 

  

iPhone 7 siliconen hoesje met oplaadpoort bescherming


iPhone 7 siliconen hoesje met oplaadpoort beschermt

Door dit telefoonhoesje wordt ook de uitgang van de oplaadpoort van je iPhone 7 beschermd. Hiermee voorkom je een veelvoorkomend probleem: door stof of vuil in de laadpoort van je toestel kun je je iPhone 7 niet meer opladen. 
Bij mensen die werkzaam zijn in de bouw is dit siliconen hoesje ontzettend populair, omdat je geen stof meer krijgt in de oplaadpoort.  
 

iPhone 7 hoesjes met een marmer look

Marmer iPhone hoesjeHet afgelopen jaar werden onze telefoonhoesjes met een marmer look het meest verkocht.  Marmeren iPhone 7 hoesjes zijn ontzettend stijlvol en hebben een klassieke uitstraling. Een iPhone 7 hoesje met marmer look is een accessoire dat altijd past bij de rest van je outfit. 

Marmeren telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 5/5S/SE, de iPhone 6/6S en de iPhone 7/7S. Wil je alles weten over de marmeren telefoonhoesjes van iParts4u? Lees dan ook eens ons blogbericht van 6 juli 2016!

 

iPhone 7 glitter hoesjes
iPhone 7 hoesjes met glinsterende snippers

Ken je die kerstbollen waarin je het sneeuw ziet dwarrelen wanneer je ermee schudt? Dat mooie effect zie je terug in dit iPhone 7 hoesje met glinsterende snippers. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren die je iPhone 7 erg speels en bijzonder maken. Dat veel mensen dit mooi vinden is te merken aan de populariteit van dit hoesje.
 

Hierboven staat enkel de top 5 van onze iPhone 7 hoesjes. Uiteraard is het assortiment van iParts4u veel uitgebreider. Ga voor al onze bookcases, bumpers, hardcases en hoesjes van siliconen gel naar onze webshop. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed