Back to school met de kinderhoes!

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

De iPad en tablet zijn tegenwoordig veel gebruikte hulpmiddelen om kinderen al spelend te laten leren. Kinderen blijken uitstekend overweg te kunnen met een tablet. Het is geen overbodige luxe om de tablet een goede bescherming te bieden door middel van een kinderhoes. iParts4u heeft het grootste assortiment aan iPad kinderhoezen en Samsung tablet kinderhoezen van Nederland!

Back to school met de kinderhoes!

Grootste assortiment aan kinderhoezen in Nederland!

Bij veel scholen behoort de tablet tot een van de meest gebruikte schoolmaterialen. De tablet is een uitstekend hulpmiddel om kinderen spelend te laten leren en waarmee ze zich uitstekend kunnen ontwikkelen. Omdat de iPad en tablet zeer kostbaar zijn, is een optimale bescherming geen overbodige luxe. iParts4u heeft het grootste assortiment aan iPad kinderhoezen en Samsung tablet kinderhoezen van Nederland!
 

Optimale bescherming van tablet

Om zo lang mogelijk van de iPad of Samsung tablet te kunnen genieten, biedt de iPad kinderhoes of de Samsung TAB kinderhoes uitkomst. De kinderhoes is ontworpen met het super stevige en veilige EVA schuim dat niet zomaar los laat.

De iPad kinderhoes en de Samsung tablet kinderhoes zijn zacht en buigzaam. Dit beschermt de metalen behuizing van je iPad en Samsung tablet optimaal tegen lelijke gebruikersschade. Aan de voorzijde van de iPad kinderhoes en de Samsung TAB kinderhoes valt de hoes voor een gedeelte over het scherm, op deze manier is het scherm ook goed beschermd.
 

Uitsparingen 

Uiteraard beschikt de iPad kinderhoes en Samsung tablet kinderhoes over verschillende uitsparingen. Zo hoef je de iPad of Samsung tablet niet uit de kinderhoes te halen, om op te laden, een foto te maken of een koptelefoon aan te sluiten.
 

Vele kinderhoezen in diverse kleurtjes en designs

Maak een keuze uit een van onze iPad 2, 3, 4 kinderhoezen, iPad Air kinderhoes, iPad Mini kinderhoes, iPad Air 2 kinderhoes, Samsung Galaxy TAB 4 7 inch kinderhoes, Samsung Galaxy TAB 4 8 inch kinderhoes, Samsung Galaxy TAB 3 & 4 10.1 inch kinderhoes, Samsung Galaxy TAB S 8.4 kinderhoes, Samsung Galaxy TAB S 10.5 inch kinderhoes of de Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition kinderhoes.


De kinderhoezen zijn leverbaar in verschillende designs en vrolijke, frisse kleuren, zodat er altijd een favoriete iPad kinderhoes of Samsung tablet kinderhoes tussen zit. Door de verschillende kleuren van de kinderhoezen zijn de tablets ook gemakkelijker uit elkaar te houden.
 

Niet alleen handig voor op school

Natuurlijk is een iPad kinderhoes of Samsung tablet kinderhoes niet alleen de ideale uitkomst voor scholen, maar ook voor thuis. Zo kun je je zoon of dochter met een gerust hart op je eigen tablet laten spelen, zonder dat de tablet bij een val meteen veel schade oploopt. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed