Alles is hout, accessoires van hout zijn hot!

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Houten MacBook accessoires voor op je bureau of voor je iPhone zijn helemaal hot. Er zijn veel verschillende houten accessoires voor je MacBook, iMac of iPhone, zodat je een mooi geheel op je bureau hebt staan.

Houten accessoires zijn trendy. Maak met de houten accessoires van iParts4u een complete bureau inrichting.

Houten Accessoires Monitor Standaard

Een houten standaard voor je iPad, MacBook of iMac monitor

iParts4u heeft diverse houten standaarden voor je iPad, Macbook of de monitor van je iMac. Door de standaard breng je het beeldscherm op de juiste ooghoogte en kun je vanuit een rechte houding op je beeldscherm kijken. Dit zorgt dat je een goede werkhouding aanhoudt. Zeker voor mensen die dagelijks gebruik maken van hun iPad, MacBook of iMac is een goede werkhouding belangrijk om rug- en nekklachten te voorkomen.

Bij iParts4u vind je een MacBook standaard en iMac standaarden in verschillende designs en houttinten.

De afmetingen maken deze standaarden geschikt voor iedere iPad, MacBook of iMac monitor. De schuine standaard is aan de voorkant voorzien van een opstaand randje waardoor je iPad, Macbook of monitor niet kan vallen of gaan schuiven. 

Je MacBook flashy opbergenMacBook standaard

De Macbook houder is speciaal bedoeld om je Macbook op een mooie manier op te bergen. Met deze MacBook houder doe je dat op een manier die je Macbook laat opvallen. Je MacBook staat door deze MacBook houder mooi op je bureau of in de kast.

 

Houten Apple Wireless accessoiresHouten toetsenbord en trackpad houder

Om nog meer houtaccenten te creëren kun je ook je wireless Apple keyboard in een houten toetenbord houder plaatsen. Hetzelfde geldt voor je trackpad.
 

Houten docking station voor je iPhone Houten Docking station iPhone

Ook voor je iPhone zijn er producten van hout verkrijgbaar bij iParts4u. In een docking station kun jij je iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6s of iPhone 7 opladen in een luxe houten standaard. Met deze houten docking station geeft jij je iPhone een mooi plekje op bijvoorbeeld je bureau of nachtkastje. Leverbaar in zilver, zwart en goud
 

Houten iPhone hoesjesMaak het helemaal compleet met een houten telefoonhoesje

Heb je een iPhone 6 of iPhone 7 dan kun je deze houten trend compleet maken met een telefoonhoesje. iParts4u heeft telefoonhoesjes met een houtlook of voorzien van houtaccenten
 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed