Apple Watch Accessoire

Apple Watch Accessoire

Ben jij een echte Apple fanaat? Dan heb je de Apple Watch natuurlijk al in huis! De Apple Watch beschikt over verschillende sensoren om je gezondheid en activiteiten te meten. De Apple Watch is je persoonlijke fitness coach die jou nooit achterlaat!

Apple Watch accessoire handigheidjes

Met de Apple Watch hoef je niet langer bang te zijn dat je ergens te laat arriveert. De Apple Watch is namelijk tot op 50 milliseconden nauwkeurig met de wereldtijd.

Erg handig dat je de Apple Watch kunt koppelen aan je iPhone. Wanneer je op je iPhone een berichtje binnen krijgt, krijg je een zacht tikje tegen je pols.

Accessoire keuze voor Apple Watch van 38mm en 42mm

De consument heeft bij de aanschaf van een Apple Watch een aantal keuzes. De Apple Watch is leverbaar in drie verschillende versies: Watch, Watch Sport of de Watch Edition. Daarnaast zijn de displays van de Apple Watch leverbaar in 38mm en 42mm. Voor de verschillende displays hebben wij een passende screenprotector.

Je kunt bij iParts4u een keuze maken uit een uitgebreid Apple Watch accessoire assortiment. Elk Apple Watch accessoire zorgt er voor dat het gebruik van je Apple Watch nog gemakkelijker en leuker wordt.

Apple Watch Docking Station

Om je Apple Watch op te laden heeft iParts4u verschillende laders en docking stations in haar Apple Watch accessoire assortiment. Altijd handig om een extra oplader voor je Apple Watch te hebben. Een Apple Watch docking station vormt een Apple Watch accessoire waarmee je je Apple Watch op een luxere en praktische manier kunt opladen. Je kunt je Apple Watch mooi rechtop in dit Apple Watch accessoire plaatsen terwijl je Apple Watch wordt voorzien van stroom.

Apple Watch bandjes

De Apple Watch kun je kiezen in verschillende kleuren en stijlen. Van sportief tot stijlvol. iParts4u heeft een ruime keuze aan Apple Watch kleurige bandjes van verschillende materialen, zodat je je Apple Watch elke keer kunt veranderen. Zo kun je je Apple Watch accessoire altijd matchen met een kledingstuk.

Bestel vandaag voor 17.00 uur je Apple Watch accessoire, dan wordt deze vandaag nog verstuurd.

Apple Watch Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed